Over

Boetiek Elle

BIJ BOETIEK ELLE SHOP JE KWALITATIEVE, DUURZAME BELGISCHE MERKEN.

In onze damesboetieks kan je onder andere Accent, ATMOS fashion, Comme ça , Gigue , Hampton Bays, Her. , River Woods, Marie Méro, Senso, Signe Nature , Taifun, Terre Bleue & Xandres shoppen. Bij Boetiek Elle is er een gevarieerd aanbod (Belgische) merken en kwalitatieve vrouwelijke mode. Tijdloze classics en trendy stukken, voor elk wat wils!

Bekijk alvast de beelden uit de nieuwste collecties van enkele van onze topmerken op de merken pagina.

Welkom bij Boetiek Elle

In 2012 begon ik een damesboetiek in het hartje van Wenduine, op wandelafstand van de zee. De Prinses der badsteden was de gedroomde locatie. Na enkele jaren besloten mijn gezin en ik dat het tijd was voor een extra uitdaging. Om een ruimer aanbod te bieden is Boetiek Elle ondertussen gegroeid met nog een adres in De Haan. Een fantastisch Elle-team staat mij bij om dit te verwezenlijken. 

Boetiek Elle is een lokaal moeder/dochter adres. Het hele gezin is betrokken in het reilen en zeilen van de winkel. We zijn een kleinschalig familiebedrijf waar service onze grootste troef is. We houden van een huiselijke en warme sfeer. Bij ons is het altijd een beetje vakantie

Casual of chique? Klassiek of modern? Mijn team en ik helpen je graag door het verrassend aanbod van de Belgische merken en bij het vinden van een mooie outfit die bij je past. Kom gerust even binnen.

Tot binnenkort!

Annick

Waar kan je

ons vinden

Er is een Boetiek Elle in De Haan én een Boetiek Elle in Wenduine. In onze shops vind je een gevarieerd aanbod smaakvolle dameskledij. 

Wenduine

In de Kerkstraat te Wenduine vind je Boetiek Elle. Vlak bij de tram en zeedijk. 7/7 open, we verwelkomen u graag.

De haan

Vlak bij het historisch tramhuisje in De Haan vind je Boetiek Elle, gelegen langs de Leopoldlaan. Op zoek naar een mooie outfit? Welkom!

Jabedoe Blankenberge

In ….. zijn wij gestart met onze eerste winkel in Blankenberge. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit